Behöver du hjälp med att göra en ny hemsida eller förändra din gamla så kan jag hjälpa till.

Antingen genom att stötta dig som företagare i processen som det innebär att skapa en hemsida själv eller hos en byrå.

Jag kan också skapa hemsidan åt dig så att du får en hemsida att utgå från där du sedan själv gör dina förändringar allt eftersom din verksamhet utvecklas.

Alla hemsidor som jag är inblandad i bygger på att hemsidan skall leva, därför är mitt arbete inte avslutat när hemsidan är publicerad och du som kund tar över arbetet. Istället så är jag med i några månader med råd och tips för att din hemsida skall fungera på det sätt som du önskar. Givetvis så kan man köpa till den typen av stöd för en längre period som så önskas, ett övervakningsavtal.

Alla hemsidor som jag gör är mobilanpassade, att göra något annat idag med tanke på hur mycket trafiken från alla smartphones har ökat är i mitt tycke direkt olämpligt.

Om du inte har någon hemsida idag så kan jag erbjuda hosting och domänadress enligt dina önskemål, detta via partners.

Joomla

Jag arbetar framför allt i ett CMS (Content Management System) som heter Joomla. Joomla är ett av de största CMS som finns i världen idag och erbjuder en enkel miljö för den som bygger hemsidan samtidigt som det är mycket tekniskt kompetent när det gäller anpassningar och utökningar av funktionalitet. Den största fördelen som jag ser det är att det går att förändra utseendet i Joomla samtidigt som dessa förändringar inte förstörs vid uppgradering till en ny version.

Wordpress

Jag arbetar numera också med Wordpress som CMS och då gärna ihop med Elementor. En kombination som ger snabba och smidiga hemsidor både för dator och mobilt tittande. 

Övervakningsavtal

På de hemsidor som har övervakningsavtal så sker t ex backup en gång per vecka per automatik samtidigt som hemsidan övervakas för intrångsförsök som tyvärr ökar idag. Genom backup och övervakning så kan vi se till att din hemsida inte drabbas av konstigheter som gör att den rankas sämre i Google.

Priser

Att ange ett fast pris för att göra en hemsida är svårt, vissa uppdrag är en enkel mall och 3-4 sidor med information som skall publiceras och andra hemsidor skall anpassas efter en existerande grafiska profil. Skicka en fråga där du beskriver vad du vill så får du tillbaka ett prisförslag från mig, eller varför inte slå en signal alla är välkomna.