Hemsida Ledarskapsutbildningar

Alliators hemsidaEn hemsida för Alliator i Mölndal som arbetar med utbildningsprogram för ledare och chefer.

Sidan är gjord enligt önskemål som fanns och inte efter en färdig mall. Kravet här var en attraktiv hemsidan samtidigt som kunden själv vill vara den som gör uppdateringar.

Verktygen är Wordpress och Elementor som tillsammans ger en miljö som är enkel för att uppdatera innehållet på samtidigt som det finns väldigt få begränsningar i utseendet.

En liten special här är att menyn är byggd som en popup och inte som en traditionell meny, fungerar fantastiskt bra i mobil miljö.

Backup och virusscanning med hjälp av Akeeba's produkter. 

www.alliator.se

 

Hemsida om Medicinsk Elevhälsa

Ledemis hemsidaEn hemsida för Ledemi i Uddevalla som arbetar med information och utbildning inom framför allt elevhälsa.

Sidan gjordes efter en skiss från kunden och sedan när logotyp fanns på plats så färganpassades element för att ge ett luftigt intryck.

Kunden har själv hela tiden fyllt på all information, både text och bilder. Detta blir kostnadseffektivt, kan vara nog så viktigt vid uppstarten av en ny verksamhet.

Verktygen är Wordpress och Elementor som arbetar bra tillsammans  och ger en hemsida som är enkel att uppdatera.

Backup och virusscanning med hjälp av Akeeba's produkter. 

www.ledemi.se

 

 

Kontakt och information om kurser

startsida pajens wpDen här hemsidan är gjord för Pajens Produkter & Tjänster AB. Här ville man på ett enkelt sätt kunna visa vilka kurser man erbjuder och även att ge sin kund möjlighet att på ett enkelt sätt anmäla sig. Hemsidan är byggd i Wordpress med Elementor som verktyg. Och för att automatisera backup och kontroll så används verktyg från Akeeba. 

Här hade Pajens Produkter och Tjänster sedan tidigare ett kalkylark med kommande kurser så det är gjort en anpassning i Excel för att per automatik flytta över informationen från Excel till html som man publicerar på hemsidan. Varje kurs kan innehålla en unik länk för anmälan när det systemet byggs ut i framtiden.

Här hade min kund också ett önskemål att alla som tittar på hemsidan skulle kunna skriva ut en kursbeskrivning på ett smidigt sätt på ett enkelt A4, detta är genomför med de ikoner för PDF och Printer som finns på varje sida.

http://www.pajens.se

Företagspresentation Elektriker

En hemsida och företagspresentation gjord för Stenvalls Elteknik AB i Uddevalla. Sidan är gjord i Wordpress med verktyget Elementor för att kunna redigera och stuva om information direkt ifrån hemsidan. Givetvis försett med Akeeba Backup och Admin Tools för att säkerställa intergriteten på innehållet.

Målet var att kunden ville ha en hemsida som var enkel och intiutiv att göra ändringar i.

Webshop för Offroadfälgar och däck

offroadshop start

En webbutik gjord för att kunna sälja offroaddelar i allmänhet och fälgar och däck i huvudsak. Sökfunktioner och filter för att hitta bland artiklarna som finns inlagda. 

Koppling gjord för att betala med Ecster pay. Hemsidan gjord med PrestaShop 1.7. Automatisk backuptagning givetvis aktiverat. Samtliga delar av hemsidan är anpassade för att fungera både med dator och mobil, allt för att öka köplusten hos kunden
.

Företagspresentation Bilverkstad

startsida ingvars

För att synas mer för de som söker via web idag så gjorde Ingvars Bilverkstad en hemsida med en enkel presentation av vad man erbjuder sina kunder. 

Hemsidan är gjord i Joomla. 

Hemsida företagspresentation

startsida ceji

CeJi Sanering eller Brand och Säkerhetstjänst i Uddevalla AB som företaget heter ville ha hjälp med att uppdatera sin gamla hemsida till en hemsida som är mer modern och anpassad till både dator och mobil. 

Hemsidan gjordes i Joomla med komponenter så att kunden kan önska om att bli uppringd på ett så enkelt sätt som möjligt.

Hemsida Uthyrning av hus

hyrahus framsidan

Jag fick en fråga från en kund som ville kunna visa sitt hus som han har för uthyrning på ett enkelt sätt. Och inte bara visa utan även beskriva de närliggande områden som finns samt de villkor som gäller för uthyrningen.

En hemsida skapades med Wordpress och Elementor som gör att man ser hur fantastiskt detta sommarhus i Fiskebäckskil är. Koppling till bokningssystem för att visa lediga dagar också.

Hemsida Hyrcenter släpvagnar

berggarden screenshot

Efter genomgång av den befintliga hemsidan hos Bergsgårdens Bil och Släpvagncenter så byggdes den nya hemsidan med fokus på att mobila enheter enkelt skulle kunna ta kontakt. Hemsidan är också byggd så att en webshop kan skapas om så skulle önskas, idag körs webshopen som en katalog där både hyrkärror och reservdelar går att titta på.

Verktygen är Joomla som plattform  och Virtuemart som e-handelskomponent. 

Webshop Racingreservdelar

 Stigo screenshot 2

Det kom en fråga om jag kunde göra en mobilanpassad hemsida till Stigo Transmissions som är ledande inom utveckling och försäljning av Powerglide växellådor inom dragracing i Europa. Efter en genomgång och diskussion så gjordes inte bara en mobilanpassad sida utan en komplett webshop där kunder idag på ett enkelt sätt handlar specialdelar till sina bilar.

Verktygen som användes var Joomla i botten och sedan Virtue Mart som e-handelstillägg. Utöver detta så sker även automatisk backup och intrångsövervakning för att säkerställa att hemsidan är uppe och säker för alla inblandade.